Check the settings
Home / Zabava i Zanimljivosti / Probajte večeras kinesku devetku: Nakon ove poze partner vas nikada nećete zaboraviti

Probajte večeras kinesku devetku: Nakon ove poze partner vas nikada nećete zaboraviti

Ukoliko su vam dosadile misionarske, 69, otpozadi i ostale svima već poznate s*ks-poze, evo jedne egzotične koja bi u potpunosti mogla da osveži vaš s*ksualni život. Ma koliko inovativni i zanimljivi bili po pitanju s*ksa, nekad čovek prosto ostane bez ideje. Nije lako stalno otkrivati nešto novo, učiti nove poze i smišljati nove izazove, ali ovoga puta smo tu da vam skratimo muke i da vas inspirišemo.

Reč je o pozi kineska devetka koja se sastoji iz serije plitkih i dubokih penetracija p****a u v****u. Plitki prodor podrazumeva ubacivanje p****a u jednu trećinu v****e, dok duboki znači ubacivanje p****a do kraja. Izvodi se u pet do šest serija na dva načina.

PRVI NAČIN

Prema prvom sistemu muškarac p*nisom ide u krug devet plitkih i jednu duboku penetraciju. Deset krugova predstavlja jednu seriju, a vi treba da uradite bar pet kako bi žena osetila posebno zadovljstvo i doživela strasni org*zam.

DRUGI NAČIN

Drugi način na koji možete da sprovedete kinesku devetku sastoji se od 9 plitkih i jednog dubokog prodora, nakon čega nastavljate na sledeći način: 8:2, 7:3, 6:4, 5:5, 4:6, 3:7, 2:8, 1:9.

Ovaj sistem ponavljate pet do šest puta.

ehniku se izvodi tako da smo umom i telom potpuno opušteni. Pojedinačni krug neke serije možete ponoviti više puta, a možete se odlučiti i na samo duboko prodiranje, npr. u slučaju kada partnerka dobija v*ginalne kontrakcije neposredno pre org*zma. I upamtite. Važno je da budete spontani, nežni, a s*ksualni užitak povećajte sa “kružnim mešanjem” ili ritmičnim pomeranjem bokova u krug u oba smera naizmenično.

Pročitajte Dodatno Vic: Cigo i ciganka trebaju da pređu rijeku, ali ne znaju da plivaju i boje se vode. U neposrednoj blizini nalazi se skela, ali je problem što nemaju para. Mole skeledžiju da ih preveze džabe, ali ništa od toga Pristaje da ih preveze, gleda u ciganku ona prava bomba pa im kaže -Može samo pod jednim uslovom, da ja opalim ciganku. Cigo je morao da pristane na pogodbu, ali pod uslovom da ih prvo skeledžija preveze. Dok su se vozili, cigo upita skeledžiju: Auuu brate, zar se ti ne bojiš vode? Ne! -odgovori skeledžija. A jel se bojiš nečega? -opet će on. Ne, ničega! Odgovori on – Ne postoji osoba koja se ne boji ničega! -ljubomorno će cigo – Mora da postoji nešto, ajde priznaj!Pa, znaš..- stidljivo će skeledžija- ne volim grad, saobraćajnu gužvu i buku …. sav se nekako unervozim od toga! Pređoše oni rijeku, i dođe red da se plati u naturi. Poče skeledžija da “naplaćuje” vožnju, i to pošteno! Odužila se naplata, on nikako da završi, ciganka sve više uživa, a cigo kipti od ljubomore. Nakon određenog vremena ga bijes savlada i počne da viče: Eeeej, kume, du-duuuuu, bi-biiiiiip, škriiip, du-duuuuuuuuuuu!

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *