Check the settings
Home / Zabava i Zanimljivosti / Ono što je ovaj mladoženja uradio na svom vjenčanju je užasno! Šta će tek raditi u braku. (Video)

Ono što je ovaj mladoženja uradio na svom vjenčanju je užasno! Šta će tek raditi u braku. (Video)

Svaka djevojka mašta o svom vjenčanju i želi da joj taj dan bude što divniji i nezaboravniji. Video koji se nalazi u ovom članku će vas šokirati, jer ono što je ovaj mladoženja uradio je nezamislivo i neprihvatljivo. Naime, prilikom isprobavanja torte, djevojka se željela malo našaliti i par puta je izmaknula kašiku. Ono što je on uradio pokazuje da ne zna za šalu i da ne poštuje žene. Udario ju je!

Na dan vjenčanja i to pred gostima. Zamislite to. Zamislite kakav će tek biti prema njoj kasnije i u četiri zida. Kakav će to biti muž i otac? Djevojke, pažljivo birajte s kim ulazite u vezu i s kim želite brak.

Pogledajte video:

Pročitajte Dodatno Ispovjest: Lezbejka sam i dugo sam u vezi sa jednom curom. Kako bih prekrila to udala sam se za muškarca i najteže mi pada kada sa njim moram voditi ljubav. Moja cura mi svakodnevno dolazi i on ustvari misli da je to moja najbolja prijatleljica. Na neki način je i u pravu, ali je i puno više od prijateljice. On je terenski radnik tako da imamo dosta vremena za sebe uživamo u njegovom stanu, u njegovim parama, tako da jednom mjesečno što moram biti sa njim je haj da kađem žrtvovanje koje moram podnijeti. Zadnji puta je bio preko tri mjeseca na terenu i kada se vratio kada smo trebali imati odnos ja sam primjetila da ima spolnu bolest. To je značilo samo jedno, da me vara. To me je baš pogodilo, zanimljivo ništa nisam osjećala prema njemu, a kada sam saznala osjetila sam neku vrstu ljubomore. Zadnjih par dana nisam normalna, ne znam šta da mislim, šta osjećam, ko sam ja i šta???
Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *