Check the settings
Home / Zabava i Zanimljivosti / Najveći razlog zašto ne možete zatrudniti nije neplodnost, već navika koju većina radi…

Najveći razlog zašto ne možete zatrudniti nije neplodnost, već navika koju većina radi…

Ovo su neki razlozi zbog kojeg ne možete zatrudniti:

Nezdrava ishrana

Veliki unos masti, šećera može dovesti do problema da zatrudnite. Zato morate obratiti pažnju na to i zdravo se hraniti. Izbacite nezdravu hranu i jedite više voća i povrća. Zdrava ishrana je veoma bitna. Ako želite zatrudniti, ostavite loše navike. Ostavite alkohol i cigarete, povećat će vam se šansa

Previše vježbate

Trebate vježbati, ali ne pretjerivati. Ukoliko se previše iscrpljujete može doći do ovih problema.

Pothranjenost

Ukoliko imate neke poremećaje u ishrani, najčešće pothranjenost, biće vam teže da zatrudnite.

Stres

Stres također može uzrokovati tu neplodnost. Vjerovatno ste stresirani, ali se trebate opustiti jer vam stres samo škodi.

Lubrikant

Ako neko od vas koristi lubrikante, onda treba koristiti odgovarajući. Ph lubrikanta treba biti od 7,2- 8.

Pogrešno računanje plodnih dana

Trebate znati koji su vam plodni dani. Mnoge žene ne vode računa o tome. Nemojte pamtiti, već zapisujte, tako ćete se bolje snaći.

Pročitajte Dodatno Vic: Cigo i ciganka trebaju da pređu rijeku, ali ne znaju da plivaju i boje se vode. U neposrednoj blizini nalazi se skela, ali je problem što nemaju para. Mole skeledžiju da ih preveze džabe, ali ništa od toga Pristaje da ih preveze, gleda u ciganku ona prava bomba pa im kaže -Može samo pod jednim uslovom, da ja opalim ciganku. Cigo je morao da pristane na pogodbu, ali pod uslovom da ih prvo skeledžija preveze. Dok su se vozili, cigo upita skeledžiju: Auuu brate, zar se ti ne bojiš vode? Ne! -odgovori skeledžija. A jel se bojiš nečega? -opet će on. Ne, ničega! Odgovori on – Ne postoji osoba koja se ne boji ničega! -ljubomorno će cigo – Mora da postoji nešto, ajde priznaj!Pa, znaš..- stidljivo će skeledžija- ne volim grad, saobraćajnu gužvu i buku …. sav se nekako unervozim od toga! Pređoše oni rijeku, i dođe red da se plati u naturi. Poče skeledžija da “naplaćuje” vožnju, i to pošteno! Odužila se naplata, on nikako da završi, ciganka sve više uživa, a cigo kipti od ljubomore. Nakon određenog vremena ga bijes savlada i počne da viče: Eeeej, kume, du-duuuuu, bi-biiiiiip, škriiip, du-duuuuuuuuuuu!

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *