Check the settings
Home / Zabava i Zanimljivosti / Ako vam tokom sesa radi ove stvari, ne puštajte ga iz kreveta, on je prava premija

Ako vam tokom sesa radi ove stvari, ne puštajte ga iz kreveta, on je prava premija

Naći muškarca s kojim se savršeno slažete u seksu u pojedinim trenucima čini se kao nemoguća misija. Međutim, moguće je!Evo kako da znate da je u pitanju momak kojeg nikad ne bi trebalo da izbacite iz svoje spavaće sobe, a samim tim, ni iz svog života.Uvek se brine da prvi doživite orgazam, a kada se to dogodi, onda je to poput erotične scene iz romantične drame koju volite, samo što je u pitanju stvaran događaj, koji se dešava upravo vama.

Uslugu uvek vraća uslugom. Tačnije, kada mu pružite oralni seks, on vam ga uvek ‘vrati’. Da stvar bude još bolja, on se čak češće ‘spušta dole’ nego vi, pa vam tako vraća za sve one ranije partnere koji to nisu hteli da rade.On nikada ne ignoriše vaše erogene zone koje nisu vagina. Osim toga, on tačno zna koje su, čak i bez da ih je guglao, i svestan da su te osetljive tačke podjednako važne kao vagina, ako ne i važnije.

S njim možete isprobati nove stvari. Ne boji se novotarija, a uz njega se osećate toliko opušteno da mu možete reći svoje najblesavije seksualne fantazije a da se osećate smešno.Obasipa vas komplimentima bez obzira na to koje je doba dana, meseca ili godine. Bez obzira na to jeste li smršale ili ste se ugojile. Kraj njega se osećate poput kraljice.

Ljubi vas nakon oralnog seksa. Nije važno ko je davao ili primao, on samo zna da ste vas dvoje zajedno i da su telesne tečnosti deo dogovora. Nijedan deo vašeg ili njegovog tela nije mu odbojan.Kažete mu da je najbolji kojeg ste ikad imale i ne lažete. Zaista, zaista ne lažete. Toliko ne lažete da imate potrebu masturbirate dok razmišljate o njemu, iako možete da ga imate kad god poželite!

Pročitajte Dodatno Ispovjest: Imao sam veliku firmu u Švicarskoj, bavili smo se proizvodnjom namještaja. Bio sam jako bogat, imao sve što poželim. Tu firmu sam izgradio zajedno sa svojom ženom, koja je bila tu za mene uvijek, sve smo dijelili. Sa njom sam imao 2 sina i jednu kćerkicu, moju mezimicu.Jednog dana vratio sam se sa posla kući, i vidio otvoren sef u kojem smo držali sve pare, mislio sam da su provalnici ali zapravo to je sve uzela moja žena. Otišla je nakon toliko godina i povela djecu, ostao sam bez svega, para više nisam imao za nabavku drveta za namještaj tako da sam firmu morao prodati za jako male pare, od tih para sam kupio kartu za povratak u moju Zemlju rođenja, Bosnu, vratio sam se tamo gdje ništa nisam imao.I nevjerovatno, čuo sam da se prodaje neki plac u blizini Tuzle, kupio, digao kredit i opet izgradio firmu za proizvodnju namještaja, našao ženu, oženio se i čekamo bebu. Kada me žena napustila mislio sam da nikada neću doživjeti nešto lijepo, ali zahvaljujući Bogu sve sam to prebrodio i započeo novi život.

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *