Check the settings
Home / Novosti / Region u šoku: Beograđanka kupila paradajz, ali nije mogla vjerovati šta je pronašla u njemu!

Region u šoku: Beograđanka kupila paradajz, ali nije mogla vjerovati šta je pronašla u njemu!

Beograđanka je u marketu kupila paradajz kako bi mogla pripremiti salatu ali ono što je u njemu pronašla nikako joj nije moglo biti jasno odakle to u paradajzu!Umesto crvenog srca koje se obično nalazi u unutrašnjosti paradajza, ona je zatekla JAGODU!

Ona je za 24 sata izjavila kako nije htjela uopšte i da proba taj paradajz ali jasno su se vidjele dlačice koje su prekrivale tu “jagodu” što se baš i ne vidi na fotografiji koju je poslala.

Ovu “dlakavu jagodu” je pronašla u više od dva paradajza što je zaista šokantno!“Shvatila sam da mi zapravo nemamo pojma šta jedemo. Kupimo jedno a dobijemo nešto sasvim drugo”.

Ovdje se zapravo ne radi o običnom paradajzu već je slučaj sa genetski modifikovanim. I iako nemaju dozvolu da takvu hranu prodaju, ona se očito nalazi na našim policama i nije obilježena kao GMO.Podsjetimo, mnogi stručnjaci upravo genetski modifikovanu hranu krive za mnoge bolesti, između ostalih i za rak.Podijelite ovaj post sa vašim prijateljima i rodbinom, neka budu upućeni kakvi proizvodi počinju da stižu i na naše tržište!

Pročitajte Dodatno Ispovjest: Imao sam veliku firmu u Švicarskoj, bavili smo se proizvodnjom namještaja. Bio sam jako bogat, imao sve što poželim. Tu firmu sam izgradio zajedno sa svojom ženom, koja je bila tu za mene uvijek, sve smo dijelili. Sa njom sam imao 2 sina i jednu kćerkicu, moju mezimicu.Jednog dana vratio sam se sa posla kući, i vidio otvoren sef u kojem smo držali sve pare, mislio sam da su provalnici ali zapravo to je sve uzela moja žena. Otišla je nakon toliko godina i povela djecu, ostao sam bez svega, para više nisam imao za nabavku drveta za namještaj tako da sam firmu morao prodati za jako male pare, od tih para sam kupio kartu za povratak u moju Zemlju rođenja, Bosnu, vratio sam se tamo gdje ništa nisam imao.I nevjerovatno, čuo sam da se prodaje neki plac u blizini Tuzle, kupio, digao kredit i opet izgradio firmu za proizvodnju namještaja, našao ženu, oženio se i čekamo bebu. Kada me žena napustila mislio sam da nikada neću doživjeti nešto lijepo, ali zahvaljujući Bogu sve sam to prebrodio i započeo novi život.

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *