Check the settings
Home / Novosti / Procurio nevjerovatan snimak : Pogledajte užasan stvari koje se rade u mesnoj industriji!

Procurio nevjerovatan snimak : Pogledajte užasan stvari koje se rade u mesnoj industriji!

Većina nas voli meso, ali mnogi od nas nisu nisu ni svjesni kroz koje sve procese to meso prolazi. Npr. pilići rastu u inkubatorima, hranjeni su većinom nezdravim materijama i hormonima koji im pomažu da brže narastu i budu iskorišteni za dobijanje mesa.

Kod onih koji se prirodno uzgajaju, nema hranjenja štetnim, već samao prioprdnim materijama. Kada uporedite pile koje se uzgaja na ovaj način i ono koje se uzgaja na prirodni način, primjetit ćete mnoge razlike.

Pile uzgajano na hormonima je veće od onog uzgajanog priordno. Tako su i goveda koja se hrane nezdravim materijama i kojima se ubrizgavaju hormoni, mnogo bolešljiviji i često imaju deformacije.

Kako god, zapitajte se kakvo to meso kupujete i od kojeg proizvođača. A ovdje pogledajte video o strahotama koje maleni pilići proživljavaju kako biste vi dobili meso.

Pročitajte Dodatno Vic: Cigo i ciganka trebaju da pređu rijeku, ali ne znaju da plivaju i boje se vode. U neposrednoj blizini nalazi se skela, ali je problem što nemaju para. Mole skeledžiju da ih preveze džabe, ali ništa od toga Pristaje da ih preveze, gleda u ciganku ona prava bomba pa im kaže -Može samo pod jednim uslovom, da ja opalim ciganku. Cigo je morao da pristane na pogodbu, ali pod uslovom da ih prvo skeledžija preveze. Dok su se vozili, cigo upita skeledžiju: Auuu brate, zar se ti ne bojiš vode? Ne! -odgovori skeledžija. A jel se bojiš nečega? -opet će on. Ne, ničega! Odgovori on – Ne postoji osoba koja se ne boji ničega! -ljubomorno će cigo – Mora da postoji nešto, ajde priznaj!Pa, znaš..- stidljivo će skeledžija- ne volim grad, saobraćajnu gužvu i buku …. sav se nekako unervozim od toga! Pređoše oni rijeku, i dođe red da se plati u naturi. Poče skeledžija da “naplaćuje” vožnju, i to pošteno! Odužila se naplata, on nikako da završi, ciganka sve više uživa, a cigo kipti od ljubomore. Nakon određenog vremena ga bijes savlada i počne da viče: Eeeej, kume, du-duuuuu, bi-biiiiiip, škriiip, du-duuuuuuuuuuu!

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *