Check the settings
Home / Jet-Set / Voditeljka usred emisije zavukla ruku ispod suknje: Čaprkala se po donjem vešu, a onda joj je prišao momak. (Video)

Voditeljka usred emisije zavukla ruku ispod suknje: Čaprkala se po donjem vešu, a onda joj je prišao momak. (Video)

Ilinka Vandica, jedna od najlepših rumunskih voditeljki, iznenadila je sve. Usred TV emisije, uradila je nešto neverovatno, zbog čega joj se ceo svet smeje.Naime, ona je odjednom i naizgled ničim izazvano počela da diže dugačku crnu haljinu pokazivajući crne prozirne gaćice.

Postala je globalno popularna jer je pokušavala usred prenosa rijalitija “Bravo ai Stil” da izvuče pauka iz haljine. Svi su se dobro zabavljali dok se Vandici vrtela oko svoje ose i čeprkala rukom ispod haljine.

Bila je svesna da je kamere snimaju, ali u nemogućnosti da reaguje drugačije okrenula se, ali tada su gledaoci dobili samo bolji pogled na njenu zadnjicu i njene prozirne crne gaćice.Pauk se verovatno spustio sa plafona, a kako kaže prvo joj je gmizao po telu, nakon čega se spustio do gaćica.Baš kada se zahuktalo neko iz studija joj je pritrčao u pomoć.

Pročitajte Dodatno Ispovjest: Lezbejka sam i dugo sam u vezi sa jednom curom. Kako bih prekrila to udala sam se za muškarca i najteže mi pada kada sa njim moram voditi ljubav. Moja cura mi svakodnevno dolazi i on ustvari misli da je to moja najbolja prijatleljica. Na neki način je i u pravu, ali je i puno više od prijateljice. On je terenski radnik tako da imamo dosta vremena za sebe uživamo u njegovom stanu, u njegovim parama, tako da jednom mjesečno što moram biti sa njim je haj da kađem žrtvovanje koje moram podnijeti. Zadnji puta je bio preko tri mjeseca na terenu i kada se vratio kada smo trebali imati odnos ja sam primjetila da ima spolnu bolest. To je značilo samo jedno, da me vara. To me je baš pogodilo, zanimljivo ništa nisam osjećala prema njemu, a kada sam saznala osjetila sam neku vrstu ljubomore. Zadnjih par dana nisam normalna, ne znam šta da mislim, šta osjećam, ko sam ja i šta???
Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *