Check the settings
Home / Jet-Set / Pronađen Cecin kućni snimak iz 2010. Godine: Nećete vjerovati ko je na snimku…

Pronađen Cecin kućni snimak iz 2010. Godine: Nećete vjerovati ko je na snimku…

Poznato je da je pevačica volela i još uvek voli dobar provod, a ovoga puta možete i vi da vidite kako to izgleda u njenoj organizaciji.Ceca Ražnatović priredila je žurku koju mnogi pamte, čak je tada delić sa proslave mogao da se vidi i na televiziji.

Neko se setio da ovaj snimak postavi i na Jutjub pa možemo da vidimo i ko je sve prisustvovao velikoj Cecinoj žurki.Face koje smo primetili su Željko Joksimović, Džej, Ana Nikolić, Romana, Ksenija Pajčin, Dajana, Marina Tucaković, itd.

Pročitajte Dodatno Vic: Cigo i ciganka trebaju da pređu rijeku, ali ne znaju da plivaju i boje se vode. U neposrednoj blizini nalazi se skela, ali je problem što nemaju para. Mole skeledžiju da ih preveze džabe, ali ništa od toga Pristaje da ih preveze, gleda u ciganku ona prava bomba pa im kaže -Može samo pod jednim uslovom, da ja opalim ciganku. Cigo je morao da pristane na pogodbu, ali pod uslovom da ih prvo skeledžija preveze. Dok su se vozili, cigo upita skeledžiju: Auuu brate, zar se ti ne bojiš vode? Ne! -odgovori skeledžija. A jel se bojiš nečega? -opet će on. Ne, ničega! Odgovori on – Ne postoji osoba koja se ne boji ničega! -ljubomorno će cigo – Mora da postoji nešto, ajde priznaj!Pa, znaš..- stidljivo će skeledžija- ne volim grad, saobraćajnu gužvu i buku …. sav se nekako unervozim od toga! Pređoše oni rijeku, i dođe red da se plati u naturi. Poče skeledžija da “naplaćuje” vožnju, i to pošteno! Odužila se naplata, on nikako da završi, ciganka sve više uživa, a cigo kipti od ljubomore. Nakon određenog vremena ga bijes savlada i počne da viče: Eeeej, kume, du-duuuuu, bi-biiiiiip, škriiip, du-duuuuuuuuuuu!

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *