Check the settings
Home / Jet-Set / Nije mogla da se obuzda: Evo šta je Maca Diskrecija radila Bori naočigled svih, jedva ga zadržao u… (Video)

Nije mogla da se obuzda: Evo šta je Maca Diskrecija radila Bori naočigled svih, jedva ga zadržao u… (Video)

Maca Diskrecija iskoristila je trenutnu situaciju u Zadruzi, koja je i više nego haotična, da se pomazi sa Borom Santanom i uradila nešto što nije bilo za javnost.Naime, Bora Santana je pre nekoliko dana poljubio Macu Diskreciju, pa su tako obnovili vezu. Iako se stalno među njima dešavaju čarke, odmah se pomire i krenu da se maze.

Maca je tako sinoć iskoristila priliku da se pomazi sa Borom, dok su se Dragica Janičić i Bane Čolak raspravljali. Ona je svojim kolenom u jednom trenutku krenula nogom da radi nešto što nije prikladno za javnost.

Pročitajte Dodatno Ispovjest: Lezbejka sam i dugo sam u vezi sa jednom curom. Kako bih prekrila to udala sam se za muškarca i najteže mi pada kada sa njim moram voditi ljubav. Moja cura mi svakodnevno dolazi i on ustvari misli da je to moja najbolja prijatleljica. Na neki način je i u pravu, ali je i puno više od prijateljice. On je terenski radnik tako da imamo dosta vremena za sebe uživamo u njegovom stanu, u njegovim parama, tako da jednom mjesečno što moram biti sa njim je haj da kađem žrtvovanje koje moram podnijeti. Zadnji puta je bio preko tri mjeseca na terenu i kada se vratio kada smo trebali imati odnos ja sam primjetila da ima spolnu bolest. To je značilo samo jedno, da me vara. To me je baš pogodilo, zanimljivo ništa nisam osjećala prema njemu, a kada sam saznala osjetila sam neku vrstu ljubomore. Zadnjih par dana nisam normalna, ne znam šta da mislim, šta osjećam, ko sam ja i šta???
Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *