Check the settings
Home / Jet-Set / Ispovijest Srbijanske folk pjevačice šokiralo javnost: „Zavrtao mi je ruke i davio me je, a onda sam…“

Ispovijest Srbijanske folk pjevačice šokiralo javnost: „Zavrtao mi je ruke i davio me je, a onda sam…“

Pored toga što je u drugom braku trpjela nasilje, Maja Nikolić je doživjela još jedan životni udarac. Maja je šokirala javnost kada je prije četiri godine otkrila da je trpjela fizičko maltretiranje od bivšeg muža Vuka Kandića, a njega je čak i okrivila za smrt svoje majke.

Pre sedam godina me Vuk Kandić psihički i fizički zlostavljao i tada sam ga prijavila, međutim, policija i vlast mi nisu pomogli i odustala sam od borbe. Ja sam svoje dete izgubila i sada nema svrhe da pričam o toj temi – rekla je Maja i otkrila detalje nasilja:

Nije me pesnicama udarao, već mi je zavrtao ruke i davio me. U policijskoj stanici u u ulici Božidara Adžije mi niko nije tada pomogao. Moja deca i majka su sve to gledali. Šta dalje da vam kažem… Moja majka se posle niza zlostavljanja i razbolela i dobila rak. Zbog toga što me on maltretirao, ona je umrla. Borila se sedam godina i zato mi je jako bolno da pričam o toj temi.

Pored toga što je u drugom braku trpjela nasilje, Maja je doživjela još jedan životni udarac. Pjevačica je nakon višegodišnje sudske borbe izgubila starateljstvo nad mlađim sinom Lazarom, kojeg je dobila u braku sa Kandićem. Ostaje mi samo da se žalim sudu u Strazburu – izjavila je Maja početkom 2014. godine. Njoj je sud odredio da plaća alimentaciju od 11.000 dinara i da sina može viđati svakog drugog vikenda.

Pročitajte Dodatno Ispovjest: Imao sam veliku firmu u Švicarskoj, bavili smo se proizvodnjom namještaja. Bio sam jako bogat, imao sve što poželim. Tu firmu sam izgradio zajedno sa svojom ženom, koja je bila tu za mene uvijek, sve smo dijelili. Sa njom sam imao 2 sina i jednu kćerkicu, moju mezimicu.Jednog dana vratio sam se sa posla kući, i vidio otvoren sef u kojem smo držali sve pare, mislio sam da su provalnici ali zapravo to je sve uzela moja žena. Otišla je nakon toliko godina i povela djecu, ostao sam bez svega, para više nisam imao za nabavku drveta za namještaj tako da sam firmu morao prodati za jako male pare, od tih para sam kupio kartu za povratak u moju Zemlju rođenja, Bosnu, vratio sam se tamo gdje ništa nisam imao.I nevjerovatno, čuo sam da se prodaje neki plac u blizini Tuzle, kupio, digao kredit i opet izgradio firmu za proizvodnju namještaja, našao ženu, oženio se i čekamo bebu. Kada me žena napustila mislio sam da nikada neću doživjeti nešto lijepo, ali zahvaljujući Bogu sve sam to prebrodio i započeo novi život.

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *