Check the settings
Home / Jet-Set / Ana Kokić boluje od neizlječive bolesti: Šokirala sve svojom objavom na Instagramu! (Video)

Ana Kokić boluje od neizlječive bolesti: Šokirala sve svojom objavom na Instagramu! (Video)

Anu Kokić znamo nekog ko vodi računao svom zdravlju, ali je sve šokirala objavom na Instagramu da ima problema sa štitnom žlezdom.

A poznato je da osobe koje imaju problem sa ovim, uglavnom moraju da piju lekove do kraja života, pošto je to neizlečiva bolest. Ona je juče objavila video na kome se ispovedila svojim pratiocima i rekla da ima problem sa ovom žlezdom. Evo i meni malo proradila štitna… Pozdrav za Dinju – rekla je Kokićeva. Ali, budite bez brige. Sa Anom je sve u redu.

Ona se samo malo našalila, a inspiraciju za svoj video našla je internet senzaciji, glumici, Sandri Silađev, poznatijoj kao Dinja.

Pogledajte video:

Pročitajte Dodatno Vic: Cigo i ciganka trebaju da pređu rijeku, ali ne znaju da plivaju i boje se vode. U neposrednoj blizini nalazi se skela, ali je problem što nemaju para. Mole skeledžiju da ih preveze džabe, ali ništa od toga Pristaje da ih preveze, gleda u ciganku ona prava bomba pa im kaže -Može samo pod jednim uslovom, da ja opalim ciganku. Cigo je morao da pristane na pogodbu, ali pod uslovom da ih prvo skeledžija preveze. Dok su se vozili, cigo upita skeledžiju: Auuu brate, zar se ti ne bojiš vode? Ne! -odgovori skeledžija. A jel se bojiš nečega? -opet će on. Ne, ničega! Odgovori on – Ne postoji osoba koja se ne boji ničega! -ljubomorno će cigo – Mora da postoji nešto, ajde priznaj!Pa, znaš..- stidljivo će skeledžija- ne volim grad, saobraćajnu gužvu i buku …. sav se nekako unervozim od toga! Pređoše oni rijeku, i dođe red da se plati u naturi. Poče skeledžija da “naplaćuje” vožnju, i to pošteno! Odužila se naplata, on nikako da završi, ciganka sve više uživa, a cigo kipti od ljubomore. Nakon određenog vremena ga bijes savlada i počne da viče: Eeeej, kume, du-duuuuu, bi-biiiiiip, škriiip, du-duuuuuuuuuuu!

Dodatni Kutak Zabave:

Dodatni Kutak Zabave:

Zabava24h.info

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *